Home Easy

Home Easy

geplaatst in: Domotica | 0

Home Easy is het domotica systeem van ELRO

Hoe werkt Home Easy?

Iedereen kan Home Easy installeren. Zonder hak- of breekwerk. U heeft alleen een Home Easy zender en een ontvanger nodig. De ontvanger steekt u simpelweg in het stopcontact, of draait u in de fitting. Ook inbouw in de wandcontactdoos is mogelijk. De zender zit in de bijbehorende afstandsbediening of een los te plaatsen schakelaar of sensor. Het werkt meteen. Het signaal van de zender gaat door deuren, ramen, muren en plafonds.

Aan en weer uit, zo vaak u maar wilt
De Home Easy producten met de blauwe verpakking zijn geschikt om te ontvangen. Ontvangers zijn er in verschillende soorten en maten. Voor iedere situatie is een oplossing. Ook kent deze serie een aantal zeer praktische schakelsets compleet met afstandsbediening. Voor al deze producten geldt: kopen, plaatsen en direct gebruiken. Zo kan iedereen genieten van het gemak van draadloze bediening in huis.

Voor gloeilampen en spaarlampen
In de rode Home Easy serie vindt u verschillende dimmer ontvangers. Deze zijn geschikt als inbouw en als plug-in model. U dimt hiermee iedere lamp en kunt deze steeds opnieuw instellen. Geschikt voor alle soorten lampen. Ook alle spaarlampen!

Groen = duurzaam en veilig
Alle Home Easy producten met de groene verpakking zijn speciaal geschikt om buiten te gebruiken. Ze zijn veilig, snel te plaatsen en eenvoudig in het gebruik. Het vergroot de veiligheid: u hoeft niet naar buiten waar het donker, nat en glad kan zijn. Bovendien spaart u met Home Easy energie omdat uw verlichting en apparatuur alleen aan is als het nodig is. Het assortiment is breed: van buitenmuurschakelaars tot tuinpalen met verlichting en van bewegingsmelder tot halogeenstraler.

De afstandsbediening die past
In de Home Easy producten met de grijze verpakking vindt u de zenders. Deze serie bestaat uit verschillende afstandsbedieningen, schakelaars of bewegingsmelders. Van een eenvoudige afstandsbediening voor aan een sleutelhanger tot een programmeerbare afstandsbediening: ELRO heeft alles in huis.

Laat een reactie achter