HomeWizard

HomeWizard Domotica systeem

geplaatst in: Domotica | 1

Wat is HomeWizard?

De HomeWizard ondersteunt bestaande draadloze apparatuur en maakt het mogelijk om deze te bedienen vanaf je smartphone (iOS en Android). Schakel en dim lampen vanaf je iPhone of Android telefoon, zet andere elektronische apparatuur aan of uit en stel timers in om automatisch te schakelen. Daarnaast kan de temperatuur en energieverbruik weergeven, real-time en over een langere periode. Onlangs is ook ondersteuning voor Somfy RTS motoren toegevoegd, waarmee een scala aan elektrische gordijnrailen, zonnewering en garagedeuren bediend kan worden.

HomeWizard is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Katwijk en word ook in Nederland vervaardigd. Door verschillende bestaande producten te ondersteunen biedt de HomeWizard een betaalbare oplossing voor het centraal besturen en monitoren van je thuisomgeving. Er hoeven geen dure nieuwe schakelaars aangeschaft te worden die met ingewikkelde protocollen werken, dit domotica product kan overweg met veelal gebruikte apparatuur die werkt met radiografische signalen, zoals bijvoorbeeld KlikAanKlikUit.

Naast de bediening van lampen en schakelaars heeft de HomeWizard ook een Signalering optie. Deze optie maakt het mogelijk om push-notificaties te krijgen op je telefoon, wanneer er bijvoorbeeld een magneetcontact verbroken word, zoals het openen van een raam of deur.

HomeWizard biedt ondersteuning voor bestaande draadloze schakelaars en sensors voor bediening met je smartphone of webbrowser. Het wordt continue uitgebreid met nieuwe features en toepassingen. Inmiddels in dit Nederlands domotica product uitgegroeid tot een veelzijdige domotica toepassing.

HomeWizard is ontstaan uit de visie dat het centraal aansturen van apparatuur in huis veel beter en gemakkelijker kan. De ervaring met bestaande ‘domotica’ of ‘home-automation’ producten was dat deze vaak slecht werken, of heel duur zijn (of in het ergste geval, beiden). Bovendien was er voor veelgebruikte, betaalbare apparatuur weinig compatibiliteit tussen producten van verschillende fabrikanten. Deze domotica oplossing is het antwoord op deze problemen.

HomeWizard componenten

HomeWizard is niet alleen te koppelen met compontent van derden maar heeft zelf ook een aantal compontenten ontwikkeld:

Kijk ook op de HomeWizard website.

HomeWizard kopen

Koop nu HomeWizard bij Bol.com:

  1. Frank

    Ik heb zelf ook een HomeWizard en die beval me prima. Hij is gemakkelijk te koppelen met KlikAanKlikUit en mijn Foscam IP camera’s. Met de HeatLink kan ik mijn Intergas HR CV ketel aansturen via het Opentherm protocol.

Laat een reactie achter