Nefit Easy slimme thermostaat

Nefit Easy slimme thermostaat

geplaatst in: Domotica | 0

De Nefit Easy Slimme Thermostaat is een heel eenvoudig bedienbare thermostaat dat met zijn stijlvolle design past in elk interieur. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement. De Nefit Easy Slimme Thermostaat wordt steeds slimmer, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Op afstand bedienbaar

De Nefit Easy is op afstand te bedienen via je smartphone en tablet. Je kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met de cv-installatie? Easy meldt het via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.

Voor welke cv-ketels is deze thermostaat geschikt?

De Nefit Easy is geschikt voor de Nefit Topline, Trendline, ProLine, Baseline en Smartline ketels. Ook is de Easy geschikt voor de Bosch HRCII, HRSII, Compact en Condens 3000/6000 ketels.

Nefit Easy Connect Adapter: Voor cv-ketels van andere merken

Nefit Easy is eenvoudig te combineren is met cv-ketels van andere merken (mits voorzien van OpenTherm), dankzij de Easy Connect Adapter.

Nefit Easy slimme thermostaat kopen

Wehkamp

Koop de Nefit Easy slimme thermostaat bij Bol.com:

Of koop de Nefit Easy slimme thermostaat bij CoolBlue:

CoolBlue

 

Merk: Nefit
Artikelnummer: Nefit Easy
EAN: 4051516790394

Laat een reactie achter