Netatmo kamerthermostaat

Netatmo slimme kamerthermostaat

geplaatst in: Domotica | 0

Je beklimt de Mount Everest. Net voor de top besef je dat je de verwarming thuis aan hebt laten staan. Als gevolg moet je omkeren en is al het harde werk voor niets geweest. Werkelijk iedereen heeft deze situatie weleens meegemaakt. Met de Netatmo Thermostaat bereik je zonder zorgen de top. De slimme thermostaat zorgt er in combinatie met een app op je smartphone of tablet voor dat je overal ter wereld de temperatuur in huis kunt wijzigen. De Netatmo Thermostaat leert, naarmate je hem langer gebruikt, meer over jouw leefgewoonten. Zo weet hij op een gegeven moment precies wanneer de verwarming aan en uit moet. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee en het milieu. Dat is ook ontzettend goed voor je wintertenen!

Deze thermostaat voor smartphones, tablets en laptops laat u uw verwarming op afstand bedienen, of dit nou vanuit bed of vanaf de andere kant van de wereld is.
De thermostaat kan worden geprogrammeerd afhankelijk van uw gewoontes en levensstijl.

Deze thermostaat kan tot wel 25% op uw verwarmingskosten besparen en u helpen uw carbon footprint te verminderen.

Ontworpen door Philippe Starck, tijdloos en elegant.

U kunt de thermostaat plaatsen op de plek van uw huidige thermostaat maar u kunt ook de meegeleverde relay direct koppelen aan uw verwarming(*) en de thermostaat los in huis plaatsen.
De thermostaat wordt geleverd met materiaal om deze op de plaats van uw huidige thermostaat te plaatsen, een stijlvolle losse houder is meegeleverd voor het geval dat u de thermostaat los wilt plaatsen op een plek naar eigen keuze.

Installatie is eenvoudig en is compatibel met de meeste verwarmingsketels

Netatmo kamerthermostaat kopen

Wehkamp

Koop de Netatmo kamerthermostaat bij Bol.com

Of koop de Netatmo kamerthermostaat bij CoolBlue:

CoolBlue

Laat een reactie achter