Philips Hue

Philips Hue

geplaatst in: Domotica, Gadgets | 0

Wat Philips Hue?

De Philips Hue is de nieuwste lichtinnovatie van Philips waarbij LED-licht in huis met behulp van de hue app op een smartphone of tablet bediend wordt. Zowel wit als gekleurd licht is hiermee in te stellen op jouw persoonlijke wensen. Voor iedere kamer en gelegenheid kan op elke afstand een andere sfeer worden gecreëerd!

Philips Hue werkt met bestaande fitting; E27 en is eenvoudig te installeren. De lampen worden in de armaturen gedraaid en de bridge (een klein, rond toestel dat functioneert als een ‘brug’ tussen de lampen en het internet) wordt met een kabeltje aangesloten op de WiFi-router. Na het downloaden van de Hue app werkt de verlichting meteen. Met de Hue app wordt de verlichting precies volgens persoonlijke voorkeuren ingesteld en is deze met één vingerbeweging aan te passen. Thuis en op afstand kunnen de lampen ingesteld worden op helderheid en op verschillende kleurtinten, ook met behulp van timers. De bridge in het starterspakket is dus vereist voor de werking!

Waarom de Philips Hue kopen?

  • Kies je favoriete sfeer met een klik op je smartphone (Apple & Android), laptop of tablet.
  • Sluit tot 50 lampen aan op één bridge.
  • Dim, bedien en stem Hue af, waar je ook ter wereld bent!
  • Maak keuze uit 16 miljoen kleuren. Van warm wit tot bonte kleuren.
  • Gebruik persoonlijk foto’s als kleurenpalet om de kleur van je lampen te bepalen.
  • Kies uit vier deskundige lichttherapieën; ontspannen, lezen, concentreren of bewegen.
  • Stel timers in om je te helpen wakker worden en je dag te beginnen
  • Sluit aan op IFTTT connectie zodat je de Hue kan laten verkleuren bij regen of smsje en een goal!
  • Koppel de hue aan je Philips Ambilight TV
  • Werkt op ZigBee (low power sensor) netwerk voor draadloze besturing.

 

Philips Hue kan worden gekoppeld met bijvoorbeeld HomeWizard en IFTT.

Welke onderdelen heeft Philips Hue?

Het Hue startpakket

Het startpakket bevat een bridge waarmee je de draadloze lampen aansluit op het bedrade ethernet netwerk. Via de bridge kan je alle Philips Hue lampen besturen via de app die gratis is te downloaden. Met deze startset kan je direct aan de gang.

Philips Hue LED Lamp

Deze led lamp past in een standaard E27 fitting.

Philips HUE GU10

Deze led lamp past in een standaard GU10 fitting.

Philips Friends of Hue – TAP – Schakelaar

Met de Hue tap kan je ook zonder app de verlichting inschakelen. Heb je even geen smartphone of tablet bij de hand, kies dan uit één van de vier voorgeprogrammeerder kleursettings. Deze geavanceerde lichtknop communiceert draadloos met al je hue-lampen en hierdoor kun je hem door het hele huis gebruiken. Het meest briljante van de hue tap is dat er geen batterij of andere stroomvoorziening voor nodig is. De hue tap werkt namelijk op kinetische energie. De tap maakt gebruik van de energie die wordt opgewekt als je op één van de knoppen drukt.

 

Philips Friends of Hue – LightStrips

Deze lichtstrip is overal op te plakken en is te schakelen in veel verschillende kleuren waarmee je iedere sfeer kan creëren.

Philips Hue Lux LED Lamp

De Philips Hue Lux biedt hoogwaardig dimbaar wit LED licht. Het licht kan met behulp van de hue app op een smartphone of tablet bediend worden. Als je nog geen hue is huis hebt, dan is de lux de ideale springplank naar de wereld van “connected lighting”. En voor wie hue al gebruikt, is dit een geweldige aanvulling op het bestaande systeem. Philips Hue werkt met bestaande fitting; E27 en is eenvoudig te installeren.

Philips HUE Beyond – Plafondlamp

Philips HUE Beyond – Hanglamp

Philips HUE Beyond – Tafellamp

Laat een reactie achter